لواشک آلو و گیلاس

کافیه میوه هارو بشورید و بریزید توی قابلمه 

بعد از اینکه میوه ها روی شعله ملایم حسابی پخت اون رو از صافی رد کنید و یه بار دیگه بزارید روی گاز تا غلیظ تر بشه بعد کف سینی رو نایلون بذارید و پوره میوه رو روی اون بریزید و بذارید توی آفتاب خشک بشه بعد از یک روز روی لواشک رو نایلون بکشید وبا احتیاط برگردونید و نایلون سمت پشت رو بردارید تا اونسمتشم خشک بشه

به همین سادگی

به همین خوشمزگی و سالمیخوشمزه

طعم گیلاس تو لواشک من غالب بود آخه آلویی که داشتم کم بود اگه بخوایم طعم لواشک از شیرینی گیلاس به ملس نزدیکتر بشه آلوی بسشتری باید بریزیم

اما در کل از لواشک آلوی تنها خوشمزه تره 

 

/ 2 نظر / 290 بازدید
بردگی کلمات

سلام زمان آیینه ایست که روزی ما را به ما نشان خواهد داد. انسان های خوب همچو انعکاس ماه در زلال برکه اند لمس شدنی نیستند ولی زیبایی بخش ظلمت شبند. آرزوی سلامتی و آرامش برای لحظه های در گذر عمرتان دارم.دوستتان دارم نه به آن شرح که خدا داردتان قطره ای عشق بود،شد دوست ، می کنم تقدیمتان. سلامت پیروز و موفق باشید. منتظر دیدارتون هستیم.

سيمين

لواشكات منو با خودش برد به شهر روياها!!!!!!! [نیشخند]