نگهداری سیر

چند روش برای نگهداری سیر هست که من امتحان کردم

یه روش اینه که سیرها رو حبه حبه کنید و با پوست داخل 2 تا کسیه فریزر بریزید و توی فریزر بذارید

روسش دیگه که عکسش رو هم گذاشتم اینه که سیرهارو پوست بگیرید بعد هرطور که دوست داشتید خورد کنید یا سالم توی شیشه بریزید و تاجایی که روی سیرها رو بگیره از روغن زیتون یا روغن سالاد پر کنید (این روش خیلی خوبه چون سیری که به این روش نگه میداریم هم برا همه غذاهایی که سیر لازم داره مصرف میشه هم استفاده ازش خیلی آسونه چون هردفعه مجبور نیستیم سیر پوست بگیریم)

روش دیگه که برای مدت کوتاه نگهداری سیر هستش اینه که سیر رو در جای خشک و تاریک نگه داری کنیم

/ 1 نظر / 329 بازدید
مریم

با سلام .من سیر رو رنده کردم وداخل شیشه با روغن مایع پر کردم داخل یخچال گذاشتم الان بعد دو هفته بین سیر قرمز رنگ شده دلیلش چیه ایا خراب شده؟ لطفا راهنماایی کنین....