این لواشک خوشمزه رو تابستون درست کردم با تاخیر میذارم اینجا

 


کافیه میوه هارو بشورید و بریزید توی قابلمه 

بعد از اینکه میوه ها روی شعله ملایم حسابی پخت اون رو از صافی رد کنید و یه بار دیگه بزارید روی گاز تا غلیظ تر بشه بعد کف سینی رو نایلون بذارید و پوره میوه رو روی اون بریزید و بذارید توی آفتاب خشک بشه بعد از یک روز روی لواشک رو نایلون بکشید وبا احتیاط برگردونید و نایلون سمت پشت رو بردارید تا اونسمتشم خشک بشه

به همین سادگی

به همین خوشمزگی و سالمیخوشمزه

طعم گیلاس تو لواشک من غالب بود آخه آلویی که داشتم کم بود اگه بخوایم طعم لواشک از شیرینی گیلاس به ملس نزدیکتر بشه آلوی بسشتری باید بریزیم

اما در کل از لواشک آلوی تنها خوشمزه تره 

 



تاريخ : دوشنبه ۱۳٩٢/٧/۱٥ | ۸:٥۱ ‎ق.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول