شنیسل مرغ از غذاهای بیل المللی و شیکی هستش که از سینه مرغ آغششته شده به تخم مرغ و آرد سوخاری و...تهیه میشه

من امروز به جای تخم مرغ از پودر خمیر بنیه که سمیه جونم خریده بود استفاده کردم که خیلی هم بهتر و خوش طعم تر از تخم مرغ بود(من خودم کلا مرغ سوخاری رو بخاطر اون تخم مرغش خیلی دوست ندارم)

 


مواد لازم

پود خمیر بنیه آماده

سینه مرغ بدون استخوان

آرد سوخاری

روغن برای سرخ کردن

پیاز وآبلیمو و روغن زیتون و نمک برای کزه دار کردن مرغ 

 

طرز تهیه:

اول از هر کاری سینه مرغ رو از عرض به چند برش نازک نقسیم کنید با اینکار دیکه نیاز نیست اونا رو بکوبید

بعد یه پیاز کوچیک رو خورد کنید و به همراه نمک و آبلیمو و کمی روغن زیتون مرغتون رو مزه دار کنید و بذارید یکی دو ساعت تو این مواد بمونه

حدود 2 قاشق پودر خمیر بنیه رو توی کاسه بریزید و روی اون نصف لیوان اب سرد بریزید و با چنگال بزنید تا صافبشه و غلظتی کمتر از فرنی داشته باشه

هر تکه مرغ رو اور توی این خمیر بذارید تا کاملا آغشته بشه و بعد توی پودر سوخاری بزنید و توی تابه که روغنش تقریبا داغه سرخ کنید

شعله رو کم کنید که مرغ مغز پخت بشه و بعد از سرخ شدن یه سمت سمت دیگه رو هم سرخ کنید بعد روی دستمال بذارید که روغن اضافه ش گرفته بشه

پ.ن: بعد از سرخ شدن شنیسل من یه پیاز رو حلقه حلقه خورد کردم و با بقیه خمیر بنیه مخلوط کردم که کاملا به خمیر اغشته بشه بعد سرخ کردم که خیلی خیلی عالی بود طعمش

پ.ن2: با این روش بافت مرغ علاوه بر اینکه خیلی نرم و لطیف میمونه بسیار بسیار خوشمزه میشه و بوی تخم مرغ هم نمیده

امتحان کنید و لذت ببرید

نوش جون 



تاريخ : یکشنبه ۱۳٩٢/۳/٢٦ | ۱۱:۱۱ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول