یه غذای خوشمزه و در عین حال ساده و سریع  که از مامان نازنینم یاد گرفتم که در صورت در دسترس بودن فیله آماده کمتر از 20 دقیقه زمان میبره برا آماده شدن

 


مواد لازم:

فیله مرغ به اندازه

سفیده تخم مرغ یک عدد برای هر یک عدد سینه مرغ

زعفرون دمکرده یک قاشق غذاخوری

نمک به اندازه

آرد سوخاری 2 قاشق سوپخوری برای هر سفیده

بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری(درصورت تمایل به پفکی شدن فیله سوخاری) 

آب به اندازه

روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:

سعی کنید فیله ها رو تا جایی که امکانش هست نازک برش بدید یا با بیفتیک کوب یا پشت چاقو یه مقدار بکوبیدشون

تخم مرغ رو به همراه نمک و زعفرون دمکرده کاملا بزنید تا جایی که کف کنه و سبک بشه بعد آرد سوخاری  و بکینگ پودر رو به اون اضافه کنید به همراه یه مقدار کم آب تا حالت خمیری پیدا کنه که نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل...فیله ها رو داخل مخلوط بریزید (اگه یه کوچولو آبلیمو هم به اون اضافه کنید طعم خوبی میگیره) و خوب مخلوط کنید و چند دقیقه بذارید بمونه و بعد توی ظرف گود و کوچیک روغن بریزید و ری شعله متوسط بذارید وقتی روغن داغ شد فیله ها رو سرخ کنید.

 

 

اینم یه تزئین دیگه خونه مامان جونم....(بدون بکینگ پودر)

 

p



تاريخ : شنبه ۱۳٩۱/۱٢/٥ | ۱۱:۱٥ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول