یادش بخیر این غذا رو دوره لیسانسم یکی از دوستای صمیمیم یه بار ماه رمضون برا افطار آورده بود دانشگاه دسته جمعی خوردیم خیلی خیلی خوش گذشت....بعد طفلی مجبور شد دستور پختشو برا همه مون بنویسه

امشب یه یاد دوست خوبم صدف که خیلی وقته ازش بی خبرم این غذای خوشمزه که که اصالتا یه غذای قصر شیرینی هستش رو درست کردم

 


مواد لازم

برنج دو سوم پیمانه

سیب زمینی 1 عدد متوسط

مرغ (ترجیحا سینه مرغ) تقریبا 150 گرم

تخم مرغ یک عدد

آرد سوخاری 

مواد میانی:

گوشت چرخ کرده 100 گرم

پیاز یک عدد

خلال بادام 1قاشق سوپخوری

زرشک 3 قاشق سوپخوری

رب گ.جه 1 قاشق سوپخوری 

 

طرز تهیه:

برنج رو با دو لیوان آب یه کوچولو نمک و یه قاشق جایخوری روغن کته کنید

سیب زمینی رو هم بپزید

مرغ رو هم بپزید

همه این مواد رو توی غذا ساز یا به هر وسیله دیگه خوب میکس کنید و به اون نمک و فلفل و ادویه بزنید

برای مواد میانی پیاز رو با یه مقدار خیلی کم روغن سرخ کنید بعد پوشت چرخ کرده رو هم با اون سرخ کنید رب گوجه و زرشک و خلال رو هم اضافه کنید

تخم مرغ رو توی یه کاسه کاملا بزنید تا زرده و سفیده مخلوط بشن 

 دستتون رو خیس کنید بعد از مواد به اندازه یه نارنگی بردارید و توی دستتون کاملا باز کنید و یه قاشق از مواد میانی وسطش بزارید و دوباره بپیچید و دورش رو  تخم مرغ بزنید و بعد تو پودر سوخاری بغلتونید و توی رغن زیاد با شعله متوسط سرخ کنید به همین آسونی و به همین خوشمزگی

 

نکته:

روغن رو توی یه ظرف گود و کوچیک داغ کنید که کاملا کوبه ها رو موقع سرخ شدن بپوشونه

کوبه ها که سرخ شد اونا رو توی صافی بذارید که روغنش بره گرچه این غذا خیلی کم روغن می بره

میتونید تخم مرغ رو مستقیما توی موادتون بریزید که البته در اونصورت 2 تا تخم مرغ لازمه

 

ابنم یه عکس از وسط کوبه

 



تاريخ : شنبه ۱۳٩۱/۱۱/٧ | ۱۱:٥٩ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول