این پلو خوشمزه رو بچه بودیم بهش شوید پلو میگفتیم بعد که به کرمانشاه نقل مکان کردیم دیدم که اونجا انگار این غذا از غذاهای محلیه  متفکر و بهش میگن سیب پلو ابروچشم....اما من دوست ندارم این اسمو نمیدونم چرا اما شوید پلو بهترهعینک  امروز بعد سال ها هوس کردم این پلو رو درست کنم که روزگار بچگی خیلی دوسش میداشتم البته اون دسپخت مامان بود که همیشه عالیهقلب

 


مواد لازم

برنج 2 تا 3 پیمانه

سیب  زمینی متوسط 2 عدد نگینی خورد شده

شوید خشک به اندازه لازم برای لابه لای برنج

ران مرغ یک عدد کامل

پیاز قرمز ریز  3 تا 4 عدد ( دلخواه)

خرما یا کشمش و کمی پیاز داغ برای تزیین و بعنوان چاشنی پلو

 

طرز تهیه :

مرغ رو با یه پیاز کوچیک تفت بدید و بعد با 2 لیوان آب بذارید بپزه تا جایی که یه لیوان از آب مرغ باقی بمونه

توی یه قابلمه آب رو بذارید جوش بیاد و بعد از جوش اومدن یه مقدار نمک بریزید و برنج رو اضافه کنید بعد از حدود یکی دو دقیقه(بسته به نوع برنج و مدت زمان خیس خوردن برنج قبل از زمان آبکش کردن) سیب زمینی  و پیازهای ریز رو که یه چام کوچیک زدید رو اضافه کنید.....بعد از اضافه کردن سییب زمینی و پیاز صبر کنید که موقعه آب کش کردن برنج برسه و برنج رو آبکش کنید

ته قابلمه رو یه کوچولو روغن بریزید واگه دوست داشتید ته دیگ بذارید (البته این پلو چون خودش سیب زمینی داره ته دیگش خوشمزه میشه )بعد یه لایه برنج بریزید و مرغ رو روی اون بذارید و بقیه برنج رو هم بریزید و توجه کنید که لایه لایه روی برتج شوید خشک بپاشید

آخر کار هم آب مرغ رو به جای آب روغن روی پلو بکشید و بذارید دم بکشه

برای تزپین پلو هم از یه مقدار پیاز داغ طلایی و خرمای تفت داده شده استفاده کنید

بسیار خوشمزه میشههههههههخوشمزه 

 

 



تاريخ : شنبه ۱۳٩۱/۱٠/۳٠ | ٦:۱٩ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول