اینم پیازداغ من مخصوص آش که یکی از دوستان درخواست کرده بودن طرز تهیه شو بذارم

 


من برای درست کردن پیاز داغ سعی میکنم معمولا از پیازای ریز یا متوسط استفاده کنم و همینطور تقریبا هم اندازه چون شیکتر میشه

بعد از اینکه پیازام رو پوست میگیرم اونارو میشورم و تو همون تابه ای که میخوام سرخ کنم به صورت خلالهای یه اندازه و نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک خورد میکنم(یه اندازه بودن خلالها خیلی مهمه چون باعث میشه یکنواخت هم سرخ بشن)

بعد از خورد کردن پیازا یه کوچولو نمک میپاشم(خیلی کم) و بعد میذارم روی گاز و همزمان روغن رو هم اضافه میکنم و شعله رو تقریبا کم میکنم و تا روغن آب میشه یه کم هم میزنم و بعد به همو حالت میذارم بمونه روی شعله که نرم بشه و هر چند دقیقه یه بار هم میزنم تا وقتی یه کم طلایی بشه بعد زردچوبه رو اضافه میکنم و از اینجا به بعد دیگه بیشتر نیاز به هم زدن داره و شعله رو هم یه کم بیشتر میکنم(البته وقتایی که میخوام پیازداغم نرم باشه مثل پیازداغ عدس پلو شعله رو همونطور کم میذارم که نرم بمونه)....بعد از چند دقیقه از اضافه کردن زرد چوبه وقتی پیازداغم رنگ دلخواه رو گرفت زیرشو خاموش میکنم و پیازارو از روغن جدا کرده و به ظرف دیگه منتقل میکنمممممممممممممممم

 



تاريخ : چهارشنبه ۱۳٩۱/۸/۱٠ | ۱:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول