خورشت خلال بادوم یکی از غذاهای سنتی کرمانشاهه که از غذاهای رسمی محسوب میشه که توی مراسمهای خاص و مجالس عروسی هم جایگاه خاصی داره

من این خورشت رو خیلی درست کردم تا اینکه بلاخره دستم اومد که چه طور باید درست بشه....خورشت خوشمزه ایه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.

 


مواد لازم

گوشت گوساله یا گوسفند 300 گرم

خلال بادوم مرغوب 1 لیوان

پیاز متوسط 1 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

زرشک سیاه 2 تا 3 قاشق سوپخوری

نمک و زردچوبه و ادویه به اندازه

لیمو عمانی 3 تا 4 عدد

زعفرون دم کرده 2 قاشق سوپخوری

گلاب 1 قاشق سوپخوری(دلخواه)

طرز تهیه

اول گوشت رو به قطعات ریز خورد کنید(تقریبا به اندازه یه بند انگشت) و خوب بشورید  

پیاز رو از طول و عرض به 4 قسمت تقسیم کنید و بعد هر قسمت رو خلال کنید و با یه قاشف روغن روی شعله خیلی کم حرارت بدید تا نرم بشه و وقتی نرم شد با گوشت کوب بکوبید و دوباره روی حرارت بزارید که سرخ بشه (البته نیاز نیست که خیلی سرخ بشه) در حد طلایی شدن بعد زردچوبه و ادویه بزنید شعله رو یه مقدار زیاد کنید که گوشت آب نندازه و گوشت رو به اون اضافه کنید و تا وقتی رنگ گوشت برگرده تفت بدید بعد حدود 5 لیوان آب اضافه کنید و درش رو ببندید.

روی خلال رو آب جوش بریزید و روی شعله بزارید تا یه جوش بخوه بعد توی صافی بریزید و ابکشی کنید و بعد به گوشت که آبش جوش اومده اضافه کنید.وقتی گوشت پخت لیمو عمانی رو هم اضافه کنید(البته من لیمو رو همیشه با یه مقدار آب میذارم بجوشه و بعد آبشو میریزم ولیمو رو به خورشتم اضافه میکنم که تلخی پوست لیمو به خورشتم نزنه) 40 دقیقه به آخر پخت رب گوجه رو تو یه مقدار روغن کاملا تفت بدید و به خورشتتون اضافه کنید به همراه نمک و زیرشم کم کنید که جابیفته و 5 دقیقه به آخر پخت هم زرشک سیاه رو که از قبل شستین و آبش رفته رو تو یه قاشق روغن تفت بدید و به خورشت اضافه کنید و زعفرون دم کرده و گلاب رو هم به اون اضافه کنید.

 



تاريخ : پنجشنبه ۱۳٩۱/۸/۱۱ | ۸:٥٧ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول