خیلیا عاشق بادمجون و طعم بی نظیرش هستن

امروز من تصمیم گرفتم یه کشک بادمجون خوشمزه و متفاوت که از مامانم یاد گرفتم درست کنم...

خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید...تو این هوای پاییزی خیلی میچسبه...

 


مواد لازم:

بادمجان قلمی 5 تا 6 عدد

نخود خیس خورده نصف لیوان

عدس ریز آشی یک لیوان

برنج 2 قاشق سوپخوری

گوشت قیمه حدود 10 تکه

پیاز کوچک 5 عدد

سیر 5 حبه

کشک نصف لیوان

نعنا خشک یک قاشق

نمک و زردچوبه



طرز تهیه:

بادمجونا رو مثل بادمجون خورشتی خورد کنید و سرخ کنید

نخود رو حتما از قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.عدس رو هم همزمان با شروع کار خیس کنید و برنج رو هم همینطور.

یکی از پیازهارو به همراه گوشت تفت بدید و بعد به همراه نخود و 1لیتر آب بذارید که بپزه وقتی نخود نیم پز شد آب عدس رو بریزید و اون رو به مواد اضافه کنید و وقتی عدس هم نیم پز شد برنج رو اضافه کنید.....

با بقیه پیاز ها و سیر ها , پیاز داغ و سیر داغ دررست کنید و وقتی گوشت و حبوبات پخت بادمجونای سرخ شده رو به همراه پاز داغ و نعنا داغ به مواد اضافه کنید و حدود 15 دقیقه بعد کشک رو هم اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید و چند دقیقه زمان بدید که چند جوش بزنه ...بعد زیرشو خاموش کنید و گرم سرو کنید

 

 چند تا نکته....

1- خاله من همیشه حبوباتی مثل نخود و لوبیا رو به اندازه مصرف چند وعده یه روز تو آب ولرم خیس میکنه و چند بار آبشو عوض میکنه و روز بعد آبش رو میریزه و بعد داخل فریزر نگه داری میکنه منم همین کار و میکنم اکثرا و به خاطر همین نخود و لوبیایی که برا غذاهام استفاده میکنم خیلی زود میپزه و اصلا هم نفخ نداره

2- برای اینکه بادمجون کمتر روغن ببره اگه عجله نداشته باشیم بهترین روش اینه که بعد از خورد کردنشون اونارو توی صافی بذاریم و چند ساعت تو هوای باز بذاریم(اگه آفتاب باشه چه بهتر)و وقتی بادمجونا آبشونو از دست دادن با حرارت زیاد تو روغن سرخ کنیم...این روش حداقل روغن رو مصرف میکنه



تاريخ : شنبه ۱۳٩۱/٧/٢٢ | ٧:٤۸ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول