مواد لازم.

انجیر بدون شکاف و سفت 1 کیلو

شکر 1 کیلو

گلاب نصف فنجان

زعفران دم کرده 4 قاشق

آبلیمو ۵/۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه.

انجیر رو بعد از شستن درون سبد می ریزیم تا آب نداشته باشه. سپس درون قابلمه میذاریم و لابه لای انجیرا رو شکر میپاشم و بعد به مدت 4 تا 5 ساعت میذاریم تو یخچال که آب بندازه اگه خواستیم میتونیم نصف استکان آب هم اضافه کنیم بعد قابلمه رو روی گاز میذاریم تا بجوشه و قوام بیاد...اخر کار هم گلاب ،آبلیمو و زعفرون دمکرده رو به مربا اضافه میکنیم و گاز رو خاموش میکنیم و بعد از سرد شدن توی شیشه بادر محکم میریزیم

اگه بعد از قوام اومدن شهد مربا زیاد بود میتونید بعنوان شربت با آب و یخ نوش جون کنید که خیلی گوارا و پر خاصیت هستش



تاريخ : چهارشنبه ۱۳٩۱/٧/٥ | ۳:٥٧ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول