امروز هوس کردم برا افطار شله زرد درست کنم و از اونجایی که هر سال تو محرم مامانم شله زرد درست میکنه به همون روش اما در اندازه های کوچولو دست به کار درست کردن این دسر خوشمزه شدم

 


مواد لازم:

برنج(بهتره ایرانی باشه) 1 پیمانه

شکر 2 پیمانه

آب 6 پیمانه

روغن کرمانشاهی یا روغن جامد 2 قاشق غذاخوری

زعفران دمکرده به اندازه

گلاب نصف پیمانه

خلال بادام به اندازه دلخواه

دارچین ...پودر یا خلال پسته...پودر نارگیل برای تزئین

طرز تهیه:

برنج رو از شب قبل میشوریم و با اب و گلاب خیس میکنیم (البته برای این مقدار کم لازم نیست از شب خیس کنیم...چند ساعت کافیه)..خلال بادام رو هم با گلاب خیس میکنیم

برای شرئع کار 6 پیمانه اب رو توی قابلمه میریزیم و با نصف کره یا روغن روی شعله میذاریم نزدیک جوش اومدن اب و گلاب سر برنج رو به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدیم که اب جش بیاد بعد برنج رو به اب در حال جوش اضافه میکنیم و حرارت رو هم کم میکنیم....اجازه میدیم که برنج کاملا بپزه ( تو مدتی که برنج داره میپزه باید هم بزنیم که ته نگیره شعله رو هم زیاد نمیکنیم)...وقتی برنج پخت و هیچ رگه خامی نداشت شکر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد از چند دقیقه زعفران دمکرده ...گلاب و خلال بادام رو هم اضافه میکنیم...بعد از اضافه کردن زعفران در قابلمه رو میبندیم که دم بکشه ...اگه رنگش مطلوب نبد یه مقدار زعفران اضافه میکنیم و در اخر بقیه روغن رو هم اضافه میکنیم که شله زرد براقتر بشه(بعضیا روغن مایع میریزن که باعث میشه شله زرد براقتر و شل تر بشه اما با روغن جامد بعد از سرد شدن قالبی میشه)و بعد از یکی دو دقیقه زیرشو خاموش میکنیم

 



تاريخ : شنبه ۱۳٩۱/٥/٢۸ | ٥:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول