عدس پلو اگه خوب درست بشه یه پلوی خیلی خوشمزه میشه و البته مورد علاقه فراوان عشق من 


مواد لازم:

برنج 2 پیمانه

عدس 2/3 (دوسوم)پیمانه

پیاز منوسط 4 تا 5 عدد

گوشت چرخ کرده 300 گرم

زعفران دمکرده 2قاشق سوپخوری

کره یا روغن کرمانشاهی برای سرخ کردن گوشت و پیاز 2 قاشق سوپخوری

کشمش

طرز تهیه برنج و عدس رو از قبل خیس کنید حداقل 1ساعت....تو این فاصله یکی دو بار آب عدس رو عوض کنید....توی یه قابلمه آب بریزید و بذارید روی گاز ...وقتی که نزدیک به جوش اومدن بود عدس رو به همراه یه قاشق نمک به اون اضافه میکنیم و بعد از یاک دقیقه برنج رو هم اضافه میکنیم(اگه از برنج هندی استفاده کردید باید وقتی عدس تقریبا پخت برنج رو اضافه کنید)بعد از اینکه برنج بحدی رسید که زمان ابکش کردنش بود اونو ابکش کنید و ته قابلمه یه مقدار روغن بریزید و برنج رو به صورت کله قتدی تو قابلمه بریزید و روش یه مقدار آب روغن بدید و بذارید دم بکشه



برای مواد روی عدس پلو پیاز رو خلالی خورد کنید و با روغن یا کره بذارید رو شعله خیلی کم تا خیلی آروم عسلی و نرم سرخ بشه بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و وقتی گوشت تفت خورد زعفران رو هم اضافه کنید(میتونید یه کوچولو رب گوجه هم اضافه کنید که البته من زعفران رو بیشتر دوست دارم)

کشمش رو هم تو یه مقدار خیلی کم روغن یا کره خیلی سریع تفت بدید...

اینم از عدس پلویی که برا سحری درست کردم(عکس بالا مربوط به یه ماه قبله)

 

 



تاريخ : دوشنبه ۱۳٩۱/٥/٢۳ | ۱:۱۱ ‎ق.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول