مواد لازم:

نصف سیته مرغ

پیاز متوسط 2عدد

فلفل دلمه رنگی کوچک 2 عدد

قارچ متوسط حدود 15 عدد

نمک و فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:

همه مواد رو خلالی خورد کنید....

پیاز رو با یه مقدار خیلی کم روغن بذارید خیلی اروم تفت بخوره که نرم بشه بعد یه مقدار فلفل قرمز و زردچوبه اضافه کنید و مرغ رو هم همینطور...وقتی مرغ رو اضافه کردید حدود یک دقیقه شعله رو بیشتر کنید و هم بزنید بعد در قابلمه رو ببندید و شعله رو کم کنید و اجازه بدید که مرغ با بخار خودش مغز پخت بشه...بعد از 20 دقیقه فلفل دلمه رو هم اضافه کنید(من از فلفل قرمز و نارنجی استفاده کردم چون سبز نداشتم....اگه سبزم اضافه کنید قشنگتره)بعد از اینکه فلفل هم یه مقدار نرم شد وقت اضافه کردن قارچه...قارچ رو درشت خورد کنید بهتره بع میتونید به دو روش قارچ رو به این خوراک اضافه کنید...روش اول اینه که توی یه تابه با یه مقدار روغن و روی شعله زیاد قارچ رو یه مقدار سرخ کنید بعد به مرغ اضافه کنید....یا اینکه مثل امشب من برای اینکه دیگه روغن اضافه استفاده نکنید و غذای سالمتر و در عین حال سریعتری داشته باشید اول شعله زیر مرغ رو زاد کنید بعد قارچ رو اضافه کنید و هم بزنید بعد از یکی دو دقیقه خوراک آماده هستش و میتونید با خیار شور و گوجه و سس دلخواه نوش جون کنید



پ.ن

1-برای اینکه رنگ قارچ بعد از پخت ساه نشه بعد از خورد کردن یه مقدار آبلیمو به قارچها بزنید

2-من یه مقدار سیب زمینی رو هم خلال درشت و سرخ شده کنار غذا سرو میکنم خوشمزه میشه

3- من این خوراک رو با گوشت قیمه گوسفندی هم درست کردم خیلی خوب میشه....اونموقع اسمش خوراک قارچ و گوشته با گوشت چرخ کرده هم حرف نداره میشه کباب ترکی خونگی...بستگی داره که چه مدل گوشتی رو بیشتر دوست داشته باشید(اگه بخوایم خیلی سریع اماده بشه گوشت چرخ کرده و مرغ انتخاب بهتریه)



تاريخ : جمعه ۱۳٩۱/٥/٢٠ | ۱۱:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول