سلام به دوستان عزیزم ...این هم یک غذای مجلسی و بسیار مقبول ما ایرانی ها که پای ثابت سفره های مهمونی هست و کمتر کسی هست که این غذا را دوست نداشته باشه ....مطمئنم شما خیلی بهتر از من این غذای خوشمزه را درست می کنید ومن با اجازه شما روش خودم را براتون می نویسم ...امیدوارم خوشتون بیاد ...

 

img src=


برای درست کردن مرغ روشهای زیادی هست اما من معمولا به روش زیر درست میکنم و خیلی خیلی مرغ خوش عطر و طعم میشه و نیاز به سرخ کردن هم نداره و یه سس خوشمزه و کم آب داره پیشنهاد میکنم امتحان کنید

مواد لازم برای دونفر

ران مرغ کامل 2 عدد یا سینه مرغ(فرقی نمیکنه)

زعفران دم کرده 4یا 5قاشق سوپخوری

رب گوجه 2قاشق

پیاز متوسط رنده شده 1عدد

طرز تهیه:

پیاز رنده شده ، رب گوج، نمک و زعفران رو باهم مخلوط کنید بعد قطعات مرغ رو ب این سس اغشته کنید و توی ظرف بچینید(وقتی مقدار مرغ زیاده اگه ترکیبی از ران و سینه دارید سعی کنید تکه های سینه رو اول بچینید و ران ها رو روی او بچینید) بعد بفیه سس رو روی مرغ ها بریزید و حدود نصف استکان اب جوشیده از اطراف داخل ظرف بریزید (اب رو مستقیم روی مرغا نریزید)البته اگه دوست داشتید میتونید مقدار اب رو یه کم بیشتر بریزید مثلا یک استکان ...بعد قابلمه رو روی گاز بذارید و وقتی بخار کرد شعله رو مثل موقع دم کردن برنج کم کنید تا مرغ دم بکشه و کاملا بپزه

برنج رو هم به روش ابکش دم کنید...

برای تزئین زرشک رو تو یه مقدار خیلی کم کره تفت بدید...یه مقدار هم زعفران دم کرده با 3قاشق برنج اماده مخلوط کنید و برای تزئین استفاده کنید

 



تاريخ : پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٢ | ۱:٥٥ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول