شربت آلبالوی خونگی نیاز به تعریف کردن نداره.....من که عاشقشم

 


مواد لازم برای این شربت بستگی به خودتون داره اما نسبتش به این صورته که مثلا هر یک کیلو آلبالو 1 کیلو شکر نیاز داره...

درست کردنشم خیلی ساده و آسونه فقط کافیه هسته آلبالوهارو دربیارید و تو یه قابلمه که بهتره لعابی باشه بریزید و شکر رو هم لابه لای اونا بریزید (من یه ته استکان آب هم ریختم)بعد باید بذارید تو یخچال که حدود 14 یا 15 ساعت بمونه(برا من از شب تا فردا عصرش موند)که آلبالوها آب بندازن...بعد قابلمه رو روی شعله کم گاز بذارید و وقتی کف کرد کف صورتی سرش رو بگیرید....یه ربع که گذشت با کفگیر آلبالو هارو از شهدش جدا کنید که زیاد تیره و له نشه (مربای آلبالو حالا آماده س)...و شعله زیر شربت رو هم حدودا یه ربع دیگه که شربت غلیظتر شد خاموش کنید....وبعد از سرد شدن به شیشه منتقل کنید و هر بار به اندازه با آب و یخ مخلوط و نوش جون کنید....شربتش خیلی خیلی خوشرنگ و خوشمزه شد



تاريخ : پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/٥ | ٢:۱۸ ‎ق.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول