نشاسته:200گرم

شکر:400گرم
آب: یک ونیم لیتر
گلاب: نصف فنجان
روغن :100گرم

خلال بادام و خلال پسته برای تزیین

زعفران دمکرده مقداری

طرز تهیه:

برای درست کردن مسقطی بهتره که اول نشاسته رو توی یه کاسه بریزیم و روش آب بریزیم وقتی ته نشین شد اب سرش رو خالی کنیم...اینطوری ترشی نشاسته گرفته میشه...

بعد از اینکار آب مورد نیاز رو به همراه شکر به نشاسته اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم(بهتره شعله کم باشه) و مرتب هم میزنیم تا وقتی که مایع به جوش بیاد...این زمانیه که باید زعفران دم کرده و گلاب رو اضافه کنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا به غلظت مورد نظر برسه....البته باید حواسمون باشه که خیلی سفت نشه چون بعد از خنک شدن سفت ترم میشه

بعد از آماده شدن یه مقدار از خلال بادام رو به مواد اضافه میکنیم و بعد توی ظرف مورد نظر میریزیم وتزیین می کنیم

من از مواد کمتری استفاده کردم اما بازم زیاد شد....منم هر مدلی دلم خواست تزئین کردم

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۳ | ۸:٢٦ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول