گه شما هم مثل من عاشق لواشکید مخصوصا از نوع ترش بهتون پیشنهاد میکنم حتما این لواشک رو درست کنید  چون الان هم فصل الو هستش هم آفتاب خیلی زود خشکش میکنه ....لواشک من دو روزه خشک شد....این عکسش...یه ساعت پیش گرفتم....البته اگه روزه نبودم بعید میدونم به مرحله تزیین میرسید...

 


درست کردنش خیلی آسونه فقط کافیه آلوها رو بشورید(من مخلوط آلو زرد و سیاه رو انتخاب کردم) بعد توی قابلمه بریزید و بذارید روی شعله کم گاز....وقتی آلوها حسابی پختن و نرم شدن گاز رو خاموش کنید و اجازه بدید یه کم خنک بشه بعد مواد رو از صافی رد کنی...سعی کنید همه پوشت آلو از صاف رد بشه...تو این مرحله میتونید به مواد یه مقدار نمک اضافه کنید. بعد کف سینی رو نایلون بندازید و مواد رو روی اون بریزیدو خوب و یکنواخت پخش کنید...بعد یه جایی که افتاب باشه بذارید تا خشک بشه

پ.ن :نیاز به اضافه کردن آب نیست چون آلو خودش آب میندازه فقط تا آب میندازه شعله خیلی کم باشه که نسوزه

قابلمه رو بزرگ تر از معمول انتخاب کنید چون آلو کف میکنه ممکنه سر بره و اونوقت

بعد از اینکه یه طرف لواشک خشک شد که معمولا یه روز طول میکشه روشیه نایلون بکشی و برگردونید نایلون سمت دیگه رو با احتیاط جدا کنید و بذارید او سمتش هم خشک بشه

اگه ملس دوست دارید میتونید یه مقدار شکر هم به موادتون اضافه کنید



تاريخ : سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۳ | ۳:٤۱ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول