امروز هوس کردم برا افطار شله زرد درست کنم و از اونجایی که هر سال تو محرم مامانم شله زرد درست میکنه به همون روش اما در اندازه های کوچولو دست به کار درست کردن این دسر خوشمزه شدم

 



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه ۱۳٩۱/٥/٢۸ | ٥:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

عدس پلو اگه خوب درست بشه یه پلوی خیلی خوشمزه میشه و البته مورد علاقه فراوان عشق من 



ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه ۱۳٩۱/٥/٢۳ | ۱:۱۱ ‎ق.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()
تاريخ : جمعه ۱۳٩۱/٥/٢٠ | ۱۱:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

 



تاريخ : یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٥ | ٤:۳٥ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

من از اون آدمایی ام که دوست دارم همه چی رو تجربه کنم امروزم بعد کلی کلنجار با خودم که بیخیال درست کردن زولبیا.....بلاخره موفق نشدم خودمو راضی به بیخیال شدن کنم و دست به کار شدم اینم از نتیجه کارم....برای بار اول بد نبود

 



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه ۱۳٩۱/٥/۱۳ | ٧:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()



تاريخ : جمعه ۱۳٩۱/٥/۱۳ | ۳:٠۸ ‎ق.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

سلام به دوستان عزیزم ...این هم یک غذای مجلسی و بسیار مقبول ما ایرانی ها که پای ثابت سفره های مهمونی هست و کمتر کسی هست که این غذا را دوست نداشته باشه ....مطمئنم شما خیلی بهتر از من این غذای خوشمزه را درست می کنید ومن با اجازه شما روش خودم را براتون می نویسم ...امیدوارم خوشتون بیاد ...

 

img src=



ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/۱٢ | ۱:٥٥ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

کافیه فقط تخمه های هندونه رو دربیارید و به همراه چند تیکه یخ بریزید تو مخلوط کن و مخلوط کنید و بعد از نوشیدن این آب هندونه خنک و گوارا لذت ببرید

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۱٠ | ۱٠:٢۸ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

این سوپ مورد علاقه منه از بچگی تا الان....یه سوپ ساده ...سبک و خوشمزههههههه

 



ادامه مطلب
تاريخ : سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۱٠ | ٥:۳٥ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

یه نوشیدنی خوشمزه و خنک با ته مزه موز انبه

فوق العاده س.....پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید

 



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه ۱۳٩۱/٥/٧ | ۱٠:٥۸ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

 وقتی از غذاهای گوشتی خسته میشیم یا اینکه برای درست کردن غذا وقت زیادی نداریم این کوکو گزینه خوبیه من امروز خیلی کار داشتم ساعت 7 به ذهنم رسید کوکو سیب زمینی درست کنم و خیلی سریع هم آماده شد

اینم عکسش 

 



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه ۱۳٩۱/٥/٧ | ۱٠:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

قیمه فوری و خوشمزه که خیلی سریع آماده میشه

 



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه ۱۳٩۱/٥/٦ | ٧:۱٦ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

دیروز برای افطار آش رشته درست کردم....

 

/p



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه ۱۳٩۱/٥/٦ | ۳:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

اینم از عکس مربا

 

 طرز تهیه هم که اینجا گذاشتم



تاريخ : پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/٥ | ٢:۳٥ ‎ق.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

شربت آلبالوی خونگی نیاز به تعریف کردن نداره.....من که عاشقشم

 



ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه ۱۳٩۱/٥/٥ | ٢:۱۸ ‎ق.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

 امروز تصمیم گرفتم کیک موز درست کنم چون آقای محترم همسر دیشب چند کیلو موز و شیر خریده بود که براشون شیر موز درست کنم اما نشد که درست کنم در نتیجه امروز برای سوپرایز کردن ایشون دست به یک عمل تقریبا ابتکار آمیز زدم کیک موزی به روش من اینطوری آماده شد:

 



ادامه مطلب
تاريخ : چهارشنبه ۱۳٩۱/٥/٤ | ۳:۳٠ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()
تاريخ : سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۳ | ۸:٢٦ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

ستفاده ی درست از آبمیوه گیری

اگر میوه هسته دارد، ابتدا هسته ها را از میوه خارج کنید؛ در غیر این صورت هسته ها مانع چرخش موتور یا تیغه های دستگاه می شوند. در محفظه ی بالا بیش از اندازه میوه نریزید و مراقب باشید تا بیش از حد تفاله در آن جمع نشود، چون به موتور فشار می آورد و آن را می سوزاند.در آبمیوه گیریهایی که صافی فلزی دارند، اگر فشار تفاله ها یا مقدار میوه ی ریخته شده زیاد باشد، صافی از حالت تعادل خارج می شود و در نتیجه وقتی دستگاه را روشن می کنیم، آبمیوه گیری به حرکت در می آید، برای جلوگیری از حرکت دستگاه باید تفاله ها را تخلیه کرد و یا از مقدار میوه ها کاست.هرگز موتور را درون آب فرو نبرید.قسمتهای متحرک بالای آبمیوه گیری مثل درپوش و تیغه را پیش از روشن کردن دستگاه کاملاً در جای خود محکم کنید. پیش از خاموش کردن و ایستادن کامل موتور، هرگز در پوش آن را باز نکنید.



یخچال را کجا قرار دهیم بهتر است؟

هرگز یخچال را در نزدیکی اجاق گاز یا آبگرمکن قرار ندهید، زیرا حرارت ناشی از پخت و پز اجاق گاز، باعث کاهش عمر دستگاه می شود. به علاوه محل استقرار یخچال باید بین 15 تا 20 سانتی متر از دیوار فاصله داشته باشد.



تمیز کردن فریزر

سبزیجات، گوشت مرغ، ماهی و گوسفند، هر کدام را در طبقه ی مخصوص قرار دهید. به تاریخ بسته‌ها دقت کنید و مواد را بر اساس تاریخ مصرف آنها در دسترس بچینید و مواد تاریخ مصرف گذشته را دور بریزید. روی هر بسته ی جدیدی که در فریزر می گذارید تاریخ بزنید. فهرستی از مواد موجود در فریزر تهیه کنید تا راحت تر بتوانید آنها را پیدا کنید.



تمیز کردن یخچال

میوه ها و سبزیجات فاسد شده را دور بریزید. تمام طبقات یخچال را در آورید، دیوارها و طبقه ها را تمیز کنید. مواد شبیه به هم را در یک طبقه جای دهید. داروها و مواد تاریخ مصرف گذشته را دور بریزید.



تمیز کردن دستمال آشپزخانه

برای تمیز کردن دستمالها یا اسفنجهای جرم گرفته ی آشپزخانه، ابتدا آنها را مدتی در محلول آب و نمک خیس کنید، تا سریع تر تمیز شوند.



رفع بوی تخته ی نان

وقتی گوشت ماهی و یا سبزیجات بودار را روی تخته ی نان بری خورد می کنید بوی آنها را به خود جذب می کند برای از بین بردن بوی پیاز , سیر و یا ماهی یک لیمو ترش را از وسط نصف کرده روی سطح تخته بمالید و یا آنکه خمیری از جوش شیرین و آب درست کرده و روی تخته گذاشته سپس آب بکشید .



رفع بوی نامطبوع سنگ کنار ظرف شوئی

با مقداری پوست لیمو ترش یا پرتقال می توان در رفع بوی بد موفق بود .



رفع بوی ظروف پلاستیکی

برای از بین بردن بوی بد ظروف دردار و جعبه های پلاستیکی روزنامه ی مچاله شده را در داخل ظرف قرار داده و در را محکم ببندید و بگذارید تمام شب را به همان حال بماند.



تمیز کردن رنده

برای تمیز کردن رنده، مقداری نان خشک روی آن بمالید و سپس به راحتی آنرا بشویید.



تمیز کردن تخته آشپزخانه

جهت پاکسازی تخته ی آشپزخانه که معمولاً در اثر خرد کردن سبزی های مختلف رنگ می گیرد، کافی است تخته های چوبی را با مقدار ی سرکه شست و شو دهید.



ظروف و بوی نامطبوع غذا

جهت از بین بردن بوی نامطبوع غذا از روی ظروف کافی است ظرف را در آب محتوی کمی سرکه، مدتی خیس کنید و سپس بشویید.



بوی پیاز

جهت از بین بردن بوی پیاز، می توانید دستان خود را قبل و بعد از پوست کندن پیاز، به کمی سرکه آغشته کنید.



تمیز کردن غذا از قابلمه

برای تمیز کردن غذا از قابلمه، آن پر از سرکه کرده و بعد از نیم ساعت، قابلمه را با آب و مایع ظرفشویی به راحتی بشویید.



ضدعفونی کردن ظرفشویی آشپزخانه

برای ضدعفونی کردن سینک (ظرفشویی) آشپزخانه، از محلول های شیمیایی استفاده نکنید، به جای آنها از محلول نمک استفاده کنید تا علاوه بر رعایت نکات بهداشتی از آسیبهای ناشی از مواد شیمیایی روی بدن خودتان در امان باشید.



تمیز کردن چربی روی اجاق گاز و دیوارهای آشپزخانه

برای این منظور پارچه ای را در سرکه خیس کرده ، روی آن بمالید . بهتر و آسان تر تمیز می شود .



پاک کردن وسایل سفید آشپزخانه

برای تمیز کردن وسایل سفید آشپزخانه روی آنها را ابتدا با پارچه ای خیس، نم دار کنید. بعد پودر زمین شوی را روی آن بریزید و چند دقیقه صبر کنید و اسکاچ بکشید. اگر باز هم پاک نشد روی آن را مایع سفید کننده بریزید .

یک نکته در مورد روش شکستن نارگیل:

برای شکستن نارگیل به این صورت عمل کنید: ابتدا الیاف آنرا کاملاً از نارگیل جدا کنید، بر روی نارگیل لکه هایی مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنید و شیره داخل نارگیل را کاملاً از آن خارج کنید.سپس نارگیل را داخل تابه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه گذاشته تا با حرارات ْ۳۵۰ بپزد بعد از این زمان بگذارید تا پوست آن سرد شود. سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید.

چند نکته در مورد گرفتن آب میوه:

در نظر داشته باشید که وقتی می خواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید. زیرا مثلا اگر آب هویج بماند، تلخ و اگر آب سیب مدتی بماند سیاه می شود.

اگر می خواهید از آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد ، می توانید در فصلی که آن میوه وجود دارد ، آن را ذخیره کنید . به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیمو ترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد .

پوست کندن گردوی تازه :
اگرمی خواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود ، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.

از بین رفتن تلخی کاهو:

اگر کاهویی را می خواهید برای سالاد استفاده کنید، تلخ می باشد می توانید آن را چند دقیقه ای ( حدوداً ۱۵ دقیقه) داخل آب نمک سرد قرار دهید . با اینکار تلخی کاهو گرفته خواهد شد.

مغز گردوی سالم :

اگر می خواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام، داخل آب نمک خیس کنید، سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغزگردو را بیرون بیاورید.

تشخیص گریپ فورت خوب:
از ضخامت و کلفتی پوست گریپ فورت به آبدار بودن یا نبودن آن می توانید پی ببرید. برای تشخیص اینکه گریپ فورت ضخیم است یا نازک به انتهای آن یعنی قسمتی که به ساقه مربوط می شود توجه کنید. در این قسمت از گریپ فورت برآمدگی ایجاد شده است و اصولاً ناصاف و پر چین به نظر می رسد که پوست آن ضخیم است و هر چه پوست گریپ فورت ضخیم تر باشد پر آب تر است.

تشخیص طالبی رسیده:

دستتان را بر روی پوست طالبی بکشید اگر زبر بود طالبی رسیده است.

تشخیص هندوانه رسیده:

برای تشخیص هندوانه رسیده می توانید از دو روش استفاده کنید:

۱- دو دستتان را در دو طرف هندوانه قرار دهید، و فشار دهید اگر صدایی از آن بگوش رسید هندوانه رسیده است.

۲- با انگشت به هندوانه ضربه بزنید اگر صدای طبل مانند و بلندی داشت هندوانه رسیده است.

رسیده شدن خرمالوی نارس :

اگر خرمالوی شما نارس است ، آنها را در کنار هم بچینید و در گوشه ای بگذارید . تا در همین حال بماند خرمالوها رسیده و شیرین می شود .

رسیده شدن هلوی نارس :
اگر می خواهید هلوی کال به سرعت رسیده شود ، هلوها را در جعبه ای که با روزنامه آن را پوشانده اید ، قرار دهید . به این ترتیب گازهای متصاعد خارج نشده و باعث رسیدن سریع هلو می شود .

آب میوه منجمد :

اگر می خواهید از آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد ، می توانید در فصلی که آن میوه وجود دارد ، آن را ذخیره کنید . به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیمو ترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد . سپس آن را از قالب جدا کرد و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالب ها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید .

گرفتن بوی گوشت:
برای گرفتن بوی گوشت می توانید از سیر و ادویه (زردچوبه، فلفل و …) استفاده کنید. البته استفاده از گوشت قرمز زیاد هم مناسب نیست ولی اگر کسی هم نمی تواند گوشت قرمز را استفاده کند، بهتر است آن را مزه دار کرده تا دیگر بوی خاصی ندهد و بشود از آن استفاده کرد.

از گوشت چرخ کرده هم خیلی غذاها می شود درست کرد. از ماکارونی گرفته تا رولت گوشت شما بگویید چه غذایی مورد نظرتان است تا من طرز تهیه آن را به شما بگویم. چون ممکن است که من غذایی را به شما بگویم که از نظر شما ساده بیاید و خودتان هم آن را بلد باشید.



تاريخ : سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۳ | ٥:٠٤ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

گه شما هم مثل من عاشق لواشکید مخصوصا از نوع ترش بهتون پیشنهاد میکنم حتما این لواشک رو درست کنید  چون الان هم فصل الو هستش هم آفتاب خیلی زود خشکش میکنه ....لواشک من دو روزه خشک شد....این عکسش...یه ساعت پیش گرفتم....البته اگه روزه نبودم بعید میدونم به مرحله تزیین میرسید...

 



ادامه مطلب
تاريخ : سه‌شنبه ۱۳٩۱/٥/۳ | ۳:٤۱ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()
تاريخ : یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱ | ۱٠:٠٩ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

سلامی دوباره


کمتر از 20 دقیقه طول کشید تا این توپای خرمایی خوشمزه آماده بشن

من به نسبت مواد رو کم کردم و از 14 تا رطب سیاه...حدود4قاشق ارده و3قاشق پودر گردو استفاده کردم و بعد تزیین کردم...حالا منتظرم افطار بشهههه که با چایی بخوریم

اینم عکسش

 

img src=



تاريخ : یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱ | ٤:۳۱ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

امروز میخام برای افطار حلوای خرما و همینطور فرنی درست کنم....


حلوای خرما یه حلوای بدون پخته که خیلی هم خوشمزه و مقویه و البته مورد علاقه زیاد همسر گرامی....فرنی هم یکی دیگه از دسرهای مور علاقه ایشونه و منم ازونجایی که میخام امروز سنگ تموم بذارم میخوام هرچی اقای خونه دوست داره درست کنم....برم مشغول کار بشم که افطار نزدیکه

تا یادم نرفته بگم که برای درست کردن حلوای رطب سیاه باید به طریقه زیر عمل کنید:

مواد لازم:


رطب سیاه بدون هسته 1 کیلو گرم

ارده 1 لیوان

پودر گردو 50 گرم

پودر پسته 25 گرم

پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری


واما طرز تهیه:

خرما ها و ارده رو خوب مخلوط کنید به طوری مثل خمیر یکنواخت و نرم شود در هنگام مخلوط کردن پودر گردو را هم به مروز اضافه کنید سپس آنرادر دیسی پهن کنید و با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید این حلوا را پس از غذاهای سرد مثل ماهی میل کنید و بسیار مقویست ... میتوانید در یخجال نگه داری کنید .

میتونید به جای پهن کردن توی دیس از مخلوط خرما و ارده و گردو گلوله های کوچیک بردارید و توی پودر نارگیل و پودر پسته بغلتونید

...منم برم تصمیم بگیرم که چه طور تزئین کنم....آماده شد عکسشو براتون میذارم....



تاريخ : یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱ | ۳:۳٧ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()
تاريخ : یکشنبه ۱۳٩۱/٥/۱ | ۱:٥۱ ‎ب.ظ | نویسنده : الی... | نظرات ()

  • اتومبیل زندگی
  • فروش لینک
  • کارت شارژ همراه اول